Voor de workshop ‘Werkgeluk’ hebben wij Madelinde beoordeeld met een 8+

Dit waren enkele reacties van de cursisten: Uitnodigende ruimte gevende houding van Madelinde en tegelijkertijd inspirerende inhoud. Leuk gebracht. Goede kennis van online werken. Goede spreekster, interessante stof (tot nadenken) goede nazorg (goodiebag) Inspiratie, Betrokkenheid, Zorgvuldigheid en kennis. De rust en positiviteit, complimenten!

Gidie Ritzerveld, Eigenaar van Ritzerveld Management en Coaching

Ik heb Madelinde Kranz in de periode dat we hebben samengewerkt leren kennen als een kundig, betrokken en creatieve professional! Haar benadering van een werkveld/ontwikkeling en of problematiek is vernieuwend zowel wat betreft inzichten maar ook in haar pakkende vormgeving.(illustraties)
Madelinde is als zingevingsdeskundige door haar deskundigheid (kennis van zaken) in combinatie met een zeer creatieve aanpak tevens een vernieuwer en aanjager voor haar werkveld!

Michiel Wisse, Manager Innovatie en Ontwikkeling bij Sterker sociaal werk

Madelinde Kranz werkte bij Sterker sociaal werk als bedrijfs-geestelijk verzorger. Als geen ander beheerste zij de kunst om de zinvragen van medewerkers te verstaan die opkwamen doordat het werkveld in korte tijd drastisch veranderde (transitie sociaal domein). Het contact met Madelinde bood mensen inzicht in zichzelf, gaf kracht om het vol te houden, en moedigde aan het onbekende open tegemoet te treden. Daarnaast adviseerde Madelinde, op basis van haar gesprekken met medewerkers, het management over de doorontwikkeling van de organisatie. Aansluiting zoeken bij de drijfveren van mensen was daarbij altijd haar brandpunt.

Carlos Grandez Rodriguez, Tandarts en praktijk eigenaar PerlaDent

Mijn medewerkers zijn de motor van een goed lopende praktijk. Met Madelinde onderzocht ik welke stappen wij konden zetten om iedereen te laten werken vanuit zijn talent. We hebben deze kennis in de praktijk gebracht en hebben met Madelinde een goed lopend en zelf organiserend team ontwikkeld.

Zij deed vanuit haar opleiding: ‘ Werkgelukdeskundige’ onderzoek in onze praktijk. Dit gaf ons een helder inzicht, vertrouwen en antwoorden op hoe wij met zogenoemde ‘weeffoutjes’ om moeten gaan.

Janine Meeuwsen, Coördinator Ruimte voor Anders Zijn

Madelinde inspireert en verbindt. Ze staat voor inhoud en nodigt mensen uit om dieper te luisteren naar zichzelf en naar elkaar. Ze is positief waarderend en tegelijkertijd open om te zien waar het anders moet of kan. Samenwerken met Madelinde geeft energie en plezier!

Mariel Derksen, Docent Logopedie Hogeschool Arnhem Nijmegen

Madelinde geeft al een aantal jaren ethieklessen aan de HAN-opleiding Logopedie. Dat doet ze met veel passie en betrokkenheid. Ze zorgt er steeds voor aan te sluiten bij de belevingswereld en beroepspraktijk van onze studenten. Hele waardevolle lessen vinden ook de studenten.

Stephan van Ummelen, waardengedreven.nl

Ik werkte met Madelinde samen aan een nieuwe, waardengedreven visie voor een gezamenlijke klant: een organisatie voor sociaal werk. De uitgangspunten waren de gedeelde waarden van medewerkers. Zelden heb ik iemand zó goed en onbevooroordeeld zien luisteren als Madelinde. Ook weet ze een heldere, gedragen rode draad te vinden als basis voor haar advieswerkzaamheden.

Hanneke ter Beest

Wat ik bijzonder vind is dat ik je blindelings vertrouw. Al zoveel werk heb ik aan je doorgeschoven – steeds met een zeker gevoel dat het goed komt en dat het beter wordt als het door jouw handen, hoofd en hart gaat. Programma’s die ik opzet, ontwikkel jij vanzelfsprekend door; je geeft er net een andere kleur en smaak aan. Met mensen bouw je een bijzondere band op, je maakt echt contact. En je hebt het lef om in het diepe te springen en te experimenteren.

Arie de Vries, Sterker sociaal werk

Wij schakelden Madelinde in bij de fusie tot onze huidige organisatie. We hadden iemand nodig die een stem gaf aan alle collega’s. Madelinde zorgde voor een luisterend oor, zodat ieders stem gehoord werd in het fusieproces. Met een open mind, spontaan en op verzoek sprak zij vele collega’s over hun ervaringen bij de fusie. Dat leverde de openheid en betrokkenheid op die we nodig hadden. We zijn blij met de organisatie die er nu staat.