Diensten en aanbod

Zingeving begint met vragen stellen. Welke bijdrage lever je met je organisatie aan de samenleving? En aan de wereld? Wat drijft je? Wat wil je betekenen? Wat zijn je kernwaarden? Waar sta je voor? Waarin ben je kwetsbaar? Waarvan ga je stralen?

Als zingevingsdeskundige ga ik de diepte in. Ik denk dat we als mensen veel voor elkaar kunnen krijgen in het leven. Maar vaak is eerst een omslag nodig. Die bereiken mensen niet altijd op eigen houtje. Zeker niet als er weerstand is.

Voorkom verzuim en burn-out
Wil je verzuim en burn-out een stap voor zijn? Als je werk maakt van zingeving, weten mensen waarom ze hun werk doen. Ik help organisaties zich te richten op diepere lagen, zodat collega’s zichzelf en elkaar beter leren kennen. Effecten: een betere samenwerking, minder werkdruk en meer werkplezier.

Samen op weg
De ene organisatie is de andere niet. En ook elk team is anders. Net als elk individu. Een zingevingstraject is daarom maatwerk. De eerste stap is observeren en inleven. Wat speelt er? Na de eerste observatie kiezen we vervolgstappen. Bijvoorbeeld:
 

Kies je werkvorm

Als je merkt dat je team vastloopt en nieuwe woorden nodig heeft om elkaar weer te begrijpen en goed samen…

 

Meer weten?

Ik vertel je met alle plezier meer over de mogelijkheden.

Kom maar langs!