Een andere stap te zetten

Tijdens een teamoverleg welke ik begeleide, begon ik met de vraag: ‘Hoe zit je er nu bij? Deze vraag maakte een hoop los. Een van de deelnemers kwam naar mij toe en zei:’ Door alles wat er is besproken is er iets in mij wakker geschud. Ik geef mijn werk een 5, ik gaf de organisatie daar de schuld van. Maar ik geloof dat ik ander werk ga zoeken’.

Hij deelde dit met zijn collega’s. Hoewel zij nu een gewaardeerde collega moeten missen, is het team opener geworden en zijn zij zich meer bewust hoe belangrijk het is om te werken vanuitĀ  ’t hart. En dat ’t belangrijk is voor om dit met elkaar te bespreken. Zelf was ik ontroerd, er is moed voor nodig een andere stap te zetten dan dat anderen van jou verwachten!

Een andere stap zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *